Tandlægeskræk

Rigtig mange danskere bryder sig ikke om, at gå til tandlægen. Dette kan have mange årsager og er desværre indskrænkende for mange. Dem det går værst ud over, er de personer der ikke går til tandlægen på grund af deres skræk for oplevelsen. Så kan tandlægeskrækken have alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser.

Det er vigtigt, at man får behandlet sine tænder såfremt der opstår problemer – og det er også vigtigt at man jævnligt får tjekket og renset sine tænder hos en tandlæge, så man undgår og forebygger tandproblemer. For et menneske med tandlægeskræk kan det være svært og bare tanken om tandlægen kan få det til at risle koldt ned af ryggen.

Her på klinikken tager vi hensyn til alle mennesker. Vi ønsker at alle vores patienter skal få en positiv oplevelse hos os, og tager os gerne ekstra tid og omsorg for dem som har en skræk for tandlæger.

 

Kom til os og få bugt med din tandlægeskræk

Her på klinikken er tryghed og tillid nøgleord. Vi tilpasser altid behandlingen efter patienten og tager udgangspunkt i dig og dine behov. Behandlingen foregår i dit tempo – her er du i centrum. Vi har allerede hjulpet mange fra Nykøbing Falster, Sakskøbing, Maribo og Lolland-Falster, Nysted, Guldborg, Guldborgsund, Stubbekøbing & Nørre Alslev igennem deres tandægeskræk.