Proteser

Hvad er en protese?

En protese er en plastikgane med plastiktænder. Proteser findes enten som hel- eller delproteser. En delprotese sidder fast på dine egne tænder med stålbøjler, hvorimod en helprotese erstatter alle dine egne tænder og suges fast til din gane ved hjælp af dit eget spyt. En delprotese ender ofte inden for en kortere årrække med en helprotese. Denne vælger man, hvis der ingen gode “bære”tænder er tilbage. En protese skal rengøres efter hvert måltid og skal indimellem have en ny bund.

 

Erfaring inden for proteser

Hos Tandlæge Damgaard har vi mange års erfaring og ekspertise i tilpasning af proteser. Vi har arbejdet med alle former for tandproteser og kan hjælpe dig med alt fra mål og udformning til tilpasning af dine proteser. Vi tilbyder en tryg og professionel behandling og tager selvfølgelig udgangspunkt i dine individuelle ønsker og behov. Vi arbejder ofte sammen og trækker på hinandens specialer og erfaring.

 

Omsorg, tryghed og tillid

På vores klinik i Nykøbing Falster er tillid og tryghed to vigtige nøgleord. Vi ønsker, at alle vores patienter skal gå herfra glade og tilfredse. Derfor arbejder vi med omsorg, tryghed og tillid.

At Pernille Damgaard foruden sin uddannelse som tandlæge også er uddannet sygeplejerske, betyder at hun her på klinikken har forenet det bedste fra de to fag.

Du kan kontakte os på tlf. 54 85 33 11 eller gå til vores kontaktside. Med mange kunder fra Nykøbing Falster, Sakskøbing, Maribo og Lolland-Falster, Nysted, Guldborg, Guldborgsund, Stubbekøbing & Nørre Alslev, står vi også parat til at hjælpe dig.