Paradentose

Hvad er paradentose?

Paradentose er en folkesygdom, som mange patienter oplever på et tidspunkt i deres liv. Ofte kan paradentose ikke ses med det blotte øje, dog kan sygdommen ende ud i tandløshed. Paradentose er en betændelsestilstand i knoglen, som tandroden sidder i. Knoglen vil på sigt forsvinde og tanden vil løsne sig. Det er derfor vigtigt at forebygge, inden det er for sent.

Nogle patienter kan være ekstra udsatte, når det gælder sygdommen paradentose. Dette kan bl.a. være personer, der har nedsat immunforsvar, diabetikere eller rygere.

Uanset hvor du kommer fra på hele Lolland-Falster, ja også Sjælland og feriegæster fra Fyn, Jylland og hele verden- så står vi klar til ar hjælpe dig

 

Hvordan kan du forebygge paradentose?

Den bedste måde du kan forebygge paradentose på, er ved grundig tandbørstning samt brug af tandtråd i dagligdagen. Det er vigtigt at oprette rutiner i det daglige, så det føles naturligt at børste dine tænder grundigt og bruge tandtråd dagligt.

Herudover kan vi foretage regelmæssige tandeftersyn, så vi sikrer, at der ikke opstår tandkødsbetændelse, som er forstadiet til paradentose. Hvis du skulle opleve hævet, rødt eller blødende tandkød, er det klogt at kontakte os, da det kan være begyndende paradentose eller tandkødsbetændelse.

 

Beliggende på Lolland-Falster

Vi er beliggende i Nykøbing Falster, hvor vi kan hjælpe kunder fra det omkring-liggende område. Du kan ringe til os på telefon 54 85 33 11, hvis du ønsker at høre mere om hvem vi er eller vores forskellige behandlinger.