Invisalign

Hos Tandlæge Damgaard tilbyder vi tandregulering med usynlige skinner. Denne behandling hedder Invisalign og består af næsten usynlige, aftagelige skinner. Denne form for tandretning, kan gøre det svært for andre at se, at du får rettet dine tænder.

Skinnerne udskiftes hver anden uge
Behandlingen består af flere forskellige skinner, som udskiftes med et nyt sæt, hver anden uge. Skinnerne laves præcis til dine tænder, så det optimale resultat skabes inden for en rimelig tidshorisont. De forskellige skinner gør, at tænderne flytter sig som de skal.

Virtuel behandlingsplan – ClinCheck
Inden de specialfremstillede skinner bestilles til dig, er det muligt at se en virtuel behandlingsplan, ClinCheck, som viser den forvandling dine tænder i løbet af behandlingen, vil gennemgå fra start til slut. Behandlingstiden afhænger af den enkeltes situation og kan derfor naturligvis variere.

En behagelig tandretning
Invisalign er en behagelig behandling, hvor der ikke er metaltråde eller bøjler, som irriterer tandkødet eller indersiden af din mund. De gennemsigtige skinner kan nemt fjernes, når du skal spise, drikke eller børste dine tænder. Det er også tilladt at tage skinnerne af, hvis du f.eks. skal til en særlig begivenhed, hvor du ikke ønsker at bære dem.

Uge efter uge vil tænderne flytte sig, indtil de er rettet ud til den position, som er anbefalet.

Kontakt os gerne, hvis du ønsker mere information omkring Invisalign-behandlingen eller ønsker at bestille en tid til en forundersøgelse. Vi har allerede hjulpet mange fra Nykøbing Falster, Sakskøbing, Maribo og Lolland-Falster, Nysted, Guldborg, Guldborgsund, Stubbekøbing & Nørre Alslev med at få rettet tænder.

 

Uden Invisalign skinner

Med Invisalign skinner